Entreprenad

När du vill ha en VVS-leverantör som tar ett helhetansvar med kvalitet. Söderbloms Rör hjälper privata bostadsägare, bostadsrättsföreningar samt privata och kommunala fastighetsbolag med VVS-arbeten vid stora och små renoverings-, ombyggnations- och nybyggnationsprojekt.

Kvalificerade entreprenadtjänster

Med en enda kontakt och leverantör vid VVS-installationer, VVS-servicearbeten och VVS-underhåll samt reparationer får du trygghet, kontinuitet och kostnadseffektivitet. Genom ett längre samarbete får vi en möjlighet att lära känna fastighetens behov; du får en partner som förstår förutsättningarna och ger snabb service, föreslå rätt åtgärder och kan ge dig råd som sparar kostnader på lång sikt.

Vid nyinstallation får du en kunnig samarbetspartner som tar ett helhetsansvar för leverans, kvalitet och slutresultat. Tillsammans med oss får du ett öppet och smidigt samarbete där transparens och kundservice är i fokus. Med runt 20 kunniga montörer kan vi snabbt möta dina behov och se till att du alltid har erfarna och kunniga hantverkare inom VVS på plats när din byggprocess behöver det.

Välj VVS-montörer med kunskap och kvalitet

Tillsammans med Söderbloms Rör får du kvalificerade entreprenadtjänster och VVS-service inom bland annat nybyggnation, ombyggnation och reparation. Vår personal är branschcertifierade för att säkerställa att vi levererar med god kvalitet och ett resultat som håller över tid. Du kan få hjälp med:
  • värmepumpsinstallationer
  • ombyggnation
  • nybyggnation
  • badrumsrenovering
  • servicearbeten.