Service

När du vill ha säkra VVS-installationer vid renoveringar, underhåll, stambyten och reparationer. Söderbloms Rör hjälper privata bostadsägare, bostadsrättsföreningar samt privata och kommunala fastighetsbolag med VVS-arbeten vid stora såväl som små byggprojekt.

VVS-arbeten som håller i längden

Välj en kunnig partner när du behöver hjälp med VVS-arbeten och rörläggning. Hos Söderbloms Rör hittar du hantverkare som har bred erfarenhet, kunskap och öga för smarta lösningar. För oss är det viktigt att arbeta enligt gällande regler och är därför auktoriserad enligt Säker Vatteninstallation, är en auktoriserad VVS-firma samt certifierad av Kvalitetspartner 2021. Det betyder att du arbetar med en leverantör som inte bara installerar enligt standard utan också har rätt utbildad personal, är företagsförsäkrad och tar ansvar för sitt arbete hela vägen.

Vad är viktigt vid VVS-installation?

Grunden i alla installationer är noggrannhet och kunskap. Vid rörläggning är det viktigt att skapa ett bra vattenflöde som minimerar risk för vattenskador, stopp, brännskador och legionellaspridning samtidigt som att rören läggs på ett sätt som optimerar all materialanvändning och inte påverkar andra funktioner i fastigheten negativt. Lösningar som håller över tid är både säkra och kostnadseffektiva; för oss är det avgörande att se till att förebygga slitage och andra skador redan vid rörläggning och installation. Det tjänar både du och din fastighet på.

Hjälp med installation av värmepump

Oavsett om du är privat husägare eller fastighetsägare kan du få hjälp med installation av värmepumpar hos Söderbloms Rör. Här finns erfarenhet av alla ledande värmepumpsleverantörer, och har du valt en specialanpassad lösning eller har andra önskemål ser vi till att hjälpa till med även detta. Med auktoriserad installatör kan du vara säker på att du får en installation som görs rätt, men också innebär att alla garantier och försäkringsvillkor gäller efter installationen.


Trygg VVS-partner vid både nybyggnation och ombyggnation

Hos oss hittar du en rutinerad VVS-partner som har stor erfarenhet av både nybyggnationer och ombyggnationer. Under åren har Söderbloms Rör fått förtroendet att arbeta med både kommunala fastighetsbolag, privata fastighetsägare som stora byggföretag. Här finns erfarenhet och kunskap som underlättar din byggprocess och ser till att alla leveranser håller både tidplan och kvalitet. Genom att välja en rutinerad VVS-leverantör som är van vid större renoveringsprojekt och byggprojekt får du en leverantör som kan och förstår lagarbete samt som ser det om en sjävklarhet att bidra med kreativitet och idéer för ett så bra slutresultat som möjligt.

Auktoriserad badrumsrenovering

Söderbloms Rör har stor erfarenhet från stambyten och omfattande badrumsrenoveringar hos fastighetsbolag såväl som renovering av badrum hos privata husägare eller ensklida bostadsrättsinnehavare. Du kan vända dig till oss både med stora och mindre projekt och alltid får kvalitetsinstallationer och trygg hjälp. Tillsammans med oss är du säker på att rördragning och VVS-installation i badrum och våtutrymmen motsvarar alla bransch-, bygg- och kvalitetskrav som behövs för att få en renovering som håller över tid.

Service som gör skillnad

Snabb hjälp vid vattenläckor, förebyggande underhåll och reparationer – tillsammans med oss kan du få stöd och service när det som bäst behövs. Det ger dig trygghet och personlig service, oavsett om du vill ha ett långsiktigt samarbete eller det har uppstått en akut situation. Med våra montörer har du alltid en rak och ärlig dialog om åtgärder, reparation och bästa beslut på lång sikt.